Nova formació sobre tècniques i estratègies per a la millora de les dificultats de salt

La Federació Catalana de Gimnàstica organitza una formació sobre tècniques i estratègies per a la millora de les dificultats de salt el proper 20 de gener a Castelldefels que també es podrà seguir per ZOOM. En cas d'acollir-se a aquesta opció s'ha de sol•licitar abans del 10 de gener del 2024 enviant un correu a escola@gimcat.com.

En aquest curs es posarà el focus en la importància dels principis de l'entrenament aplicats a l'entrenament dels salts i la seva capacitat de millora després de l'aplicació de mètodes d'entrenament específic.  Entre els continguts de la formació també s'aprofunditzarà en l'anàlisi tècnic, biomecànic i fisiològic. 

L'horari del contingut teòric, adreçat només a tècnics, serà de 12.00 a 14.00h i de 15.30 a 17.00 al CEM Can Roca (Carrer de Castanyer s/núm.), mentre que el bloc pràctic serà de 17.30 a 18.30 (tant per a tècnics com gimnastes) a la pista poliesportiva Can Roca (Carrer Doctor Trueta 66).

La ponència estarà impartida per Magdalenca Cumbres, fisioterapeuta, entrenadora i jutgessa de gimnàstica rítmica especialitzada en l'alt rendiment esportiu.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la Intranet de la FCG fins al 10 de gener o fins que s'exhaureixin les places. 

Puja