FCG
BENVINGUDA

Distingides i distingits,

Em plau donar-vos la més cordial benvinguda a la pàgina web de la Federació Catalana de Gimnàstica, www.gimcat.com, en una nova etapa de més serveis d’aquesta important i eficaç eina de comunicació que no pot faltar avui en dia per estar en contacte tant amb els mes propers com amb la resta del món. I més encara, per fer de la nostra Federació l’entitat oberta a tothom que som i que volem seguir essent.

Vam crear fa anys aquesta plataforma a Internet com un dels màxims exponents de la comunicació mundial, per facilitar i oferir a totes les persones que la visitin l’accés a la informació de les nostres activitats i una comunicació ràpida amb nosaltres. Millorar és un dels nostres reptes, i la nostra intenció en tots els àmbits, per això teniu ara a la vostra disposició aquest nou portal, no és el primer i tampoc serà l’últim perquè s’anirà adequant a les necessitats de cada etapa. Ho hem fet i ho seguirem fent amb il·lusió i amb esperit de servei perquè sigui realment una bona eina de treball entre els diversos estaments que composen la Federació Catalana de Gimnàstica. Un bon treball d’equip a través de la intranet accessible a les entitats i clubs federats.

Mitjançant el correu electrònic federacio@gimcat.com  podeu fer-nos arribar les vostres comunicacions i suggeriments, sempre seran ben rebuts perquè podran col·laborar a la millora de les nostres accions.

Endavant doncs i gràcies per visitar-nos.

Foto Xavier March

Xavier March i Mateu

President de la Federació Catalana de Gimnàstica.


Puja