USA i ROMANIA s'afegeixen al Memorial Blume 2014 - Trofeu Internacional CIUTAT DE BARCELONA

USA i ROMANIA s’afegeixen al Memorial Blume 2014 – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

Amb la confirmació de participació de joves promeses d’Estats Units i de Romania, països de reconegut prestigi internacional en el món de la Gimnàstica Artística, la 37a edició del Memorial Joaquim Blume-Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona tanca un gran cartell que delitarà totes les persones que assisteixin a la seva celebració la tarda del 15 de novembre al Centre Esportiu Municipal “Olímpics” Vall d’Hebron de Barcelona. Aquests gimnastes s’afegeixen a les primeres figures que ja han confirmat la seva participació en aquesta emblemàtica competició internacional que inicià el seu camí l’any 1969 en memòria i reconeixement de l’insigne gimnasta Joaquim Blume.

Recordem la llista de països que participaran: Alemanya, Bielorrússia, Brasil, Gran Bretanya, Itàlia, Polònia, Romania, Suïssa, Ucraïna, USA, Uzbekistan i Espanya.


USA y RUMANIA se añaden al Memorial Blume 2014 –Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

Con la confirmación de participación de jóvenes promesas de Estados Unidos y de Rumanía, países de reconocido prestigio internacional en el mundo de la Gimnasia Artística, la 37ª edición del Memorial Blume-Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona cierra un gran cartel que deleitará a todas las personas que asistan a su celebración la tarde del 15 de Noviembre en el  Centre Esportiu Municipal “Olímpics” Vall d’Hebron de Barcelona. Estos gimnastas se añaden a las primeras figuras que ya confirmaron su participación en esta emblemática competición internacional que inició su andadura el año 1969 en memoria y reconocimiento del insigne gimnasta Joaquim Blume.

Recordemos la lista de países que participan: Alemania, Bielorrusia, Brasil, Gran Bretaña, Italia, Polonia, Rumanía, Suiza, Ucrania, USA, Uzbekistán y España

 

Puja