Masterclass amb Madlen Radukanova i Laura Traats

El proper diumenge 22 de setembre la Federació Catalana de Gimnàsticaorganitza a Torredembarra la segona masterclass del projecte europeu #ChallengeYourself amb Madlen Radukanova i Laura Traats, dues integrants del conjunt de la selecció nacional de Bulgària de gimnàstica rítmica que es van proclamar campiones olímpiques a Tòquio 2021.

La masterclass està adreçada a gimnastes de base i nivell 8 a partir de la categoria infantil. També està oberta als tècnics i jutges que vulguin assistir. Les inscripcions són gratuïtes i s'acceptaran per ordre d'arribada, donant preferència a aquelles gimnastes que no van poder participar a la primera masterclass que es va realitzar el passat 24 de febrer amb Stephanie Kiryakova i Erika Zafirova.

Les inscripcions s'obriran del 2 de setembre al 12 de setembre -o fins a exhaurir les inscripcions- i s'hauran de formalitzar a través de la plataforma Gimcat com si es tractés d'una competició. El Pavelló Municipal de Sant Jordi acollirà la masterclass, que constarà de dos torns: el primer de 10 a 13h i el segon de 15 a 18h.

Puja