Obrim la crida de voluntariat per la Copa del Món de gimnàstica estètica de grup a Tarragona

Tarragona acollirà del proper 27 al 30 de juny la Copa del Món de gimnàstica estètica de grup, una competició dins del calendari oficial de la Federació Internacional de Gimnàstica Estètica de Grup (IFAGG) que organitzarà la Federació Catalana de Gimnàstica (FCG) amb la col·laboració de la Real Federación Española de Gimnasia (RFEG). D’aquesta manera, Catalunya esdevindrà durant quatre dies l’epicentre mundial de la gimnàstica estètica de grup i la Copa del Món de Tarragona es convertirà en la primera competició internacional d’aquest esport que s’hagi albergat en territori espanyol en l’àmbit federat.

Vols formar part d'aquest gran esdeveniment a Tarragona i poder gaudir de la millor gimnàstica estètica de grup? Doncs no deixis de llegir aquestes línies perquè estem cercant voluntaris i voluntàries majors de 16 anys per a col·laborar en les diferents àrees esportives de l'esdeveniment. En el cas dels menors d'edat, et farem arribar un correu amb el document d'autorització a menors per poder actuar com a voluntari.

A continuació et deixem l'enllaç del formulari que romandrà obert fins al 17 de juny i on pots completar el teu registre. És imprescindible comptar amb el Certificat de Delictes Sexuals.

https://forms.gle/TDCHm7wJpGRbCwWK9 

Puja