Alba Petisco acaricia les medalles a l'Europeu de Rimini

Alba Petisco va acariciar les medalles a l'Europeu de Rimini després de completar una gran actuació a la finall all-around el passat cap de setmana, quan va aconseguir una lluitada cinquena posició amb 13.233 punts, quedant-se a tan sols quatre dècimes del podi. La gimnasta del CGE Moreres també es va quedar amb la mel als llavis a la final de barra (13.033) i terra (13.233) assolint en ambdós casos la sisena posició. Molt a prop seu va finalitzar Ana Pérez a la final de barra, que va acabar en setena posició amb 12.933 punts. 

Per la seva part, l'equip nacional de gimnàstica artística femenina, integrat també per les catalanes Marina Escudero i Laia Masferrer, va concloure la seva participacio en cinquena posició amb 153.962 punts.

Al seu torn, l'equip nacional júnior de gimnàstica artística femenina va acabar en desena posició (139.663 punts) gràcies a les aportacions de les catalanes Elia Ribas, Yaama Diedhiou, Mar Royo i Susana Martínez que van estrenar-se per primer cop a la competició continental.

Puja