Joel Plata, campió a barra i subcampió a terra a la Copa del Món d'Antalya

La tenacitat de Joel Plata és un exemple de superació per a tots i aquest cap de setmana ens ho ha demostrat un cop més proclamant-se campió de barra i subcampió de terra a la Copa del Món Antalya (Turquia). Un any després de patir l'accident que ens va fer encongir el cor, el gimnasta del CG Sant Boi s'ha retrobat amb unes medalles molt necessàries per seguir guanyant confiança poc a poc.

Plata va obtenir una puntuació de 14.000 en el seu exercici de barra, superant al brasiler Digo Soares (13.800) i al turc Mert Efe Kilicer (13.700). A la final de terra, el gimnasta de Viladecans va aconseguir una puntuació de 14.250 punts, només superat per l'amfitrió Adem Asil (14.400) i per davant de l'hongarès Benedek Tomcsanyi (13.600).

Per la seva banda, Thierno Diallo va classificar-se per a la final de cavall amb arcs finalitzant en cinquena posició (13.300) i per la final de paral·leles finalitzant en vuitena posició (12.750).

La delegació espanyola també va endur-se una medalla d'or de la mà de Nicolau Mir, que va quedar en primera posició a la final de paral·leles.