Laia Font i Joel Plata es colen entre els millors a les finals de Cottbus

Laia Font ha tornat a fregar el podi per segon any tornat consecutiu en la seva segona participació a la Copa del Món de Cottbus, assolint el quart lloc a la final de salt amb una puntuació de 13.383. A només una dècima de pujar al tercer calaix del podi, la gimnasta del CG Egiba ha obtingut 18 punts al rànquing olímpic -que s’afegeixen als quatre que va aconseguir a la Copa del Món del Cairo- per no perdre l’esperança de ser aquest estiu a París.

Per la seva part, Joel Plata (Viladecans, 1998) va acabar en cinquena posició a la final de barra amb un exercici que va rebre 14.133 punts per part del jurat, quedant-se només a quatre dècimes del bronze.

La representació catalana a la Copa del Món de Cottbus també va comptar amb la participació catalana de Thierno Diallo, Pau Jiménez i Eric Terres.

Noemí Romero, a un pas de la final de trampolí a Bakú

D'altra banda, Noemí Romero va quedar-se a un pas de la final de trampolí de la Copa del Món de Bakú, ocupant el 13è lloc a les semifinals amb una puntuació de 54.190. A falta d'una prova puntuable per al rànquing olímpic per disputar, la Copa del Món de Cottbus, les aspiracions de la gimnasta manxega que entrena al CAR de Sant Cugat per ser aquest estiu a París continuen intactes.

La representació catalana a la Copa del Món de Cottbus també va comptar amb la participació catalana de David Vega, Robert Vilarasau i David Franco, aquest últim gimnasta d'una altre CCAA que també entrena al CAR de Sant Cugat.