FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DEL 9 I 10 DE MARÇ

Prosseguim amb el mes de març i aquest cop tenim cap de setmana de Gimnàstica Artística Femenina, Aeròbica i Rítmica!

Dissabte 9 de març ens trobarem al Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt on un total de 817 gimnastes participaran a la 2ª Fase d'Edat Escolar i Base  de Gimnàstica Artística Femenina. La competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Salt Gimnàstic Club, s'allargarà fins al diumenge.

Diumenge dia 10 celebrarem la primera competició de Gimnàstica Aeròbica de la temporada al Pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell, on 100 gimnastes participaran a la 1ª Fase de Copa Catalana. La competició està organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstica Calafell.

També diumenge dia 10, 260 gimnastes es trobaran a la ciutat de Girona per a celebrar la 1ª Fase de Copa Catalana Individual de Nivell V i la 2ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells VIII, IX i X de Gimnàstica Rítmica. Aquesta competició estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Grup Excursionista i Esportiu Gironí

Podeu trobar més informació, horaris i ordres de pas a la nostra web www.gimcat.com, dins l'apartat Calendari.

Us esperem doncs aquest cap de setmana a Salt, Segur de Calafell i Girona per a gaudir de la millor Gimnàstica!

Puja