FCG
COMPETICIONS DE L'ÚLTIM CAP DE SETMANA D'ABRIL

Aquest cap de setmana tenim competicions de Gimnàstica Artística Femenina, Trampolí i Rítmica per finalitzar el mes d'abril!

El dissabte 28 començarà a les 08:45h del matí al Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt la 3ª Fase dels nivells Base i Via olímpica - individual i equips - de Gimnàstica Artística Femenina. Aquesta competició estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Salt GC i degut al gran nombre de gimnastes participants s'allargarà fins la tarda de diumenge.

També el dissabte la Gimnàstica Trampolí té una cita a l'Esportiu Municipal La Verneda de Barcelona a partir de les 11:10h per a celebrar la 2ª Fase de Copa Catalana Individual, equips i Open. La competició estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració de l'Associació Sant Martí Esport.

Finalment, diumenge 29 a partir de les 10:00h celebrarem al Poliesportiu Municipal Guiera de Cerdanyola del Vallès la Fase Final de Copa Catalana Individual Nivell V,IV, VI i 4ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells VIII, IX i X de Gimnàstica Rítmica. La competició, organitzada la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola, es realitzarà durant tot el dia de diumenge.

Molta sort a tots els gimnastes i clubs participants! Podeu trobar més informació i detall d'horaris dins la nostra web, apartat Calendari.

Recordeu, us esperem aquest cap de setmana a Salt, Barcelona i Cerdanyola per finalitzar el mes d'abril amb la millor gimnàstica!

Puja