FCG
21 i 22 D'ABRIL: COMPETICIONS D'ARTÍSTICA FEMENINA I RÍTMICA

Cap de setmana molt intens amb competicions de Gimnàstica Artística Femenina i Rítmica!

Dissabte 21 s'iniciarà a partir de les 08:30h al Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt (Girona), la 3ª Fase de Base i d'Edat Escolar E - individual i equips - de Gimnàstica Artística Femenina. En aquesta competició participaran un total de 842 gimnastes de 40 clubs catalans i estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Salt Gimnàstic Club. Degut al elevat nombre de participants, la competició s'allargarà fins la tarda de diumenge.

Diumenge 22 d'abril es celebraran dues competicions de Gimnàstica Rítmica de forma paral·lela: la 2ª Fase de CCEE Individual i conjunts de la Zona Nord al Poliesportiu Les Comes d'Igualada i la 2ª Fase de CCEE Individual i conjunts de la Zona Sud al Poliesportiu Municipal d'Almacelles. A la competició que engloba els clubs de la Zona Nord participaran un total de 149 gimnastes de 15 clubs diferents i estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració Igualada Club Gimnàstic Aula. A la de la Zona Sud, que estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Munigim's Club, participaran un total de 286 gimnastes de 15 clubs catalans.

Desitgem molta sort a totes les gimnastes i clubs! Recordeu, us esperem a Salt, Almacelles i Igualada per gaudir de la millor gimnàstica.

Més informació i detall d'horaris a la nostra web, dins l'apartat calendari.

Puja