FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DEL 14 i 15 D'ABRIL: GAF i GR

Ens trobem ja a meitat de temporada i aquest cap de setmana tindrem competicions de Gimnàstica Artística Femenina i Gimnàstica Rítmica.

El proper dissabte 14 d'abril 962 gimnastes es donaran cita a Salt (Girona) per a celebrar la 3ª Fase d'Edat Escolar - individual i equips - de Gimnàstica Artística Femenina. A la competició, que estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Salt GC, participaran gimnastes d'un total de 40 clubs d'arreu del territori català. La competició començarà a les 08:30h de dissabte i a causa del gran nombre de participants s'allargarà fins a la tarda de diumenge dia 15.

També el diumenge dia 16 la Gimnàstica Rítmica té una cita al Pavelló Ciutat Esportiva de Blanes des de les 10:00h del matí per a celebrar la 2ª Fase de Copa Catalana Individual Nivell VII i la 2ª Fase de Copa Catalana Copa Base Conjunts Nivell VII. En aquestes dues competicions participaran un total de 298 gimnastes de 45 clubs diferents i ambdues estaran organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del CR Blanes.

Recordeu doncs, us esperem aquest cap de setmana a Salt i a Blanes!

Podeu trobar informació detallada i horaris a la nostra web, dins l'aparat calendari.

Puja