FCG
INCORPORANT LA GIMNÀSTICA INCLUSIVA

A la Federació Catalana de Gimnàstica estem treballant per crear competicions de gimnàstica inclusiva, perquè tots/es aquests/es gimnastes puguin disposar de més competicions per poder demostrar la seva vàlua envers la gimnàstica, tant artística com rítmica.

Aquest passat cap de setmana a la competició de Gimnàstica Artística Femenina que va tenir lloc a Manresa, van actuar gimnastes de la Federació ACELL i que participen en els Specials Olympics, això va ser un primer contacte, ja que només van fer l'aparell de terra i com exhibició. La intenció és que abans de finalitzar la temporada ja es puguin incorporar en alguna de les fases que resten per realitzar de gimnàstica artística.

Les gimnastes del club EGIBA, Amaya Valentín, Tania Cordon, Anna Torres, Julia Rueda i el gimnasta Carles Calavera a més de la gimnasta del club FEDAC Lleida Marta Jové van fer les delícies del públic assistent.

A la modalitat de gimnàstica rítmica ja estan previstes dues fases de Copa Catalana de gimnàstica inclusiva, el 15 d'abril a Blanes i a l'octubre a Reus.

Us animem a tots els clubs a participar en la gimnàstica inclusiva!

Puja