FCG
COMPETICIONS DEL 24 I 25 DE MARÇ: ARTÍSTICA FEMENINA I RÍTMICA

Últim cap de setmana de març amb competicions!

Dissabte 24 tenim doble sessió de gimnàstica: artística femenina i rítmica.

La Gimnàstica Artística femenina es tornarà a donar cita al Pavelló Nou Congost de Manresa per a celebrar la 2ª Fase de Via Olímpica i la 2ª Fase de Base 6P-6G-7P-7G-8, individual i equips. En aquestes competicions, que estaran organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Egiba, participaran un total de 452 gimnastes de 45 clubs d'arreu de Catalunya i finalitzaran el diumenge a la tarda.

També el dissabte a Gurb es portarà a terme la 1ª Fase de CCEE Individual i de Conjunts de la Zona Nord de Gimnàstica Rítmica. La competició, on participaran un total de 86 gimnastes individuals i 12 conjunts de 15 clubs diferents, estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració de l'Unió Esportiva Gurb.

Seguint amb la modalitat de rítmica, el diumenge dia 25 a partir de les 10:00h ens tornarem a trobar al Pavelló Els Saioners de Santa Coloma de Farners per a celebrar la 2ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells IV  i V. En aquesta competició participaran 252 gimnastes de 30 clubs d'arreu del territori i col·laborarà amb l'organització amb la Federació el Club Rítmica Farners.

Ens trobem doncs aquest cap de setmana a Manresa, Gurb i Santa Coloma de Farners!

Podeu trobar informació detallada i horaris a la nostra web, dins l'apartat calendari.


Puja