FCG
COMPETICIONS DEL 10 I 11 DE MARÇ: GAF, GR I GAM

Seguim la temporada de competicions aquest cap de setmana amb competicions de Gimnàstica artística femenina i masculina i Gimnàstica Rítmica.

El dissabte dia 11 a partir de les 08:30h els amants de la Gimnàstica Artística Femenina tenen una cita al Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt per a celebrar la 2ª Fase d'Edat Escolar individual i equips. A la competició, organitzada per  la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Salt Gimnàstic Club, participaran un total de 958 gimnastes de 39 clubs diferents. Degut al gran nombre de gimnastes participants la competició s'allargarà fins la tarda de diumenge.

El diumenge tenim doble cita de gimnàstica!

Per una banda, celebrarem la 1ª Fase de Copa Catalana Individual de Nivell V i la 2ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells VIII-IX-X de Gimnàstica Rítmica al Pavelló Vila Roja de Girona durant tot el dia. A la competició organitzada per Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Rítmica Girona, participaran un total de 192 gimnastes de 30 clubs d'arreu del territori català.

També diumenge es portarà a terme la primera competició de Gimnàstica Artística Masculina de l'any al Pavelló Castell d'en Planes de Vic. A partir de les 08:20h, 285 gimnastes de 18 clubs diferents participaran a la 1ª Fase de Copa Catalunya Promoció-Nivells (individual i equips) de GAM. La competició, que s'allargarà durant tot el diumenge, estarà organitzada per la Federació en col·laboració amb el Club Gimnàstic Osona.

Moltíssima sort a tots els gimnastes i clubs! Podeu trobar informació detallada i horaris a la nostra web www.gimcat.com, dins l'apartat calendari.

Us esperem a tots a Salt, Girona i Vic per vibrar amb la gimnàstica!

Puja