FCG
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CONJUNTS NIVELL VIII A TARRAGONA

El passat dissabte dia 21 d'octubre es va celebrar a Tarragona el Campionat de Catalunya de Conjunts de Nivell VIII juntament amb les competicions de la 2ª Fase de Copa Catalana Conjunts i individual Nivell VII de Gimnàstica Rítmica. Al total de les competicions, varen participar més de 800 gimnastes de més de 50 clubs d'arreu de Catalunya.

Pel que fa al Campionat de Catalunya, a la categoria aleví es va emportar l'or el conjunt del CE Barnarítmica, a la categoria Infantil l'AE Pare Manyanet, a la categoria júnior el guanyador va ser el conjunt del CGRE St. Cugat. Finalment, a les categories superiors l'or es va quedar a casa a la categoria sènior amb el conjunt del CG Tarragona i a 1ª categoria, el CGRE St. Cugat va repetir or igual que a la categoria júnior. Els cinc primers classificats de cada categoria aniran al proper Campionat d'Espanya que se celebrarà al desembre a Valladolid. Enhorabona a tots els conjunts, clubs i equips tècnics classificats!

El Trofeu de la Secretaria General de l'Esport així com la medalla de la UFEC van ser atorgats pel representant territorial de l’Esport a Tarragona, Sr. Joan Plana, així com pel President de la Federació Sr. Xavier March.

Podeu trobar el detall de resultats de les tres competicions a la nostra web, apartat calendari.

Puja