FCG
ÈXIT DELS GIMNASTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA D'ARTÍSTICA

Ahir dia 16 de juliol va finalitzar al Polideportivo Pisuerga de Valladolid el Campionat d'Espanya d'Individual i autonomies de Gimnàstica Artística Femenina i masculina. #GAValladolid

Aquest campionat ha estat un èxit pel total de 488 gimnastes catalanes de la modalitat de femenina i 119 gimnastes catalans de la modalitat de masculina que hi varen participar.

A les categories més altes, concretament  la categoria absoluta es va proclamar campió d'Espanya el gimnasta de Ripollet del CG St. Boi Rubén López, seguit al podi pel gimnasta del mateix club Joel Plata. A femenina, les gimnastes catalanes es van quedar a les portes d'aconseguir medalla a la general, ja que la gimnasta Paula Raya de l'A.E Pasifae va quedar 4ª al ranking general, seguida per la gimnasta del Salt GC Laura Bechdejú i la Marta Sánchez (CG Terrassa).

A un nivell inferior, Nivell 9, la plata a la general va ser pel gimnasta Oriol Salguero (CG St. Boi) i el bronze pel gimnasta del mateix club Franco Elian Sánchez. A femenina també va haver-hi medalla catalana en aquest nivell, ja que la gimnasta del CGA L'Hospitalet Alba Asencio va aconseguir el bronze.

Al Nivell 8, es va proclamar Campió d'Espanya el gimnasta Hugo Rebollar (Salt GC) seguit al podi aconseguint la plata el gimnasta Fidel Serra del CG Egiba.

Per últim, a nivell 7, a femenina es va aconseguir un podi completament català, ja que l'or va ser per la gimnasta del CG Mataró Etna Abella, la plata per la Clara Navarro (CG Terrassa) i el bronze per la Berta Pujadas del CN Granollers. En aquest mateix nivell però a la modalitat de masculina, l'or també va ser per a un gimnasta catalana, concretament pel Pau Jiménez del Salt GC, que va estar acompanyat al podi pel gimnasta del seu mateix club Dietmar Reinhardt, que va aconseguir el bronze.

Des de la Federació Catalana de Gimnàstica volem felicitar i donar l'enhorabona a tots els gimnastes catalans que han participat aconseguint aquests brillants resultats, al seus clubs, i per suposat al seus equips tècnics. Gràcies per deixar la gimnasta artística catalana a tan alt nivell!

 

Puja