FCG
La NATALIA GARCIA guanya el IV Trofeu Internacional CIUTAT DE BARCELONA IV Copa Internacional CATALUNYA de Rítmica

La gimnasta catalana NATALIA GARCIA (Espanya) ha guanyat el IV Trofeu Internacional CIUTAT DE BARCELONA – V Copa Internacional CATALUNYA de Gimnàstica Rítmica, celebrat avui dia 27 de maig al CEM Olímpics Vall d’Hebron, de Barcelona.

La gimnasta NATALIA GARCIA (Espanya) ha finalitzat en primera posició en el IV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - V Copa Internacional Catalunya de gimnàstica rítmica individual amb 70.700 de nota final, guanyant l'àmfora ciutat de Barcelona, seguida al podi per la gimnasta olímpica NEVIANA VLADINOVA (Bulgària) amb 70.400 punts i ocupant el tercer esglaó del podi amb 68.900 la gimnasta VICTORIA FILANOVSKY (Israel). La catalana ALBA SÀRRIAS ha obtingut la 13ª posició i la seva companya d'equip, POLINA BEREZINA (Espanya), el desè lloc.

El públic que omplia tot el Pavelló, ha pogut gaudir de valent del gran nivell de les gimnastes participants que han fet vibrar l'audiència amb els seus exercicis. Una gran majoria del públic, gimnastes amants de la rítmica de clubs d'arreu de Catalunya, ha acompanyat amb forts aplaudiments les actuacions, acollint amb el màxim entusiasme la participació de les nostres representants.

En l'apartat final, han estat molt reeixides les diverses exhibicions realitzades, des de les actuacions del gimnasta Gerard Lopez (CE Mediterrània) campió de Catalunya de Rítmica masculina, que ha realitzat totalment entregat un exercici de pilota magnífic així com l'exercici de l'actual Campió d'Espanya Júnior Individual masculí, Angel Dario Rodriguez, del CE Kalos Tarragona. També hem gaudit de les actuacions del Conjunt Estatal de categoria júnior del que formen part les gimnastes catalanes Emma Reyes (EGR Lloret CE) i Judith Prades (CER Pratenc). Destacant la coreografia del Grup de Gimnàstica Rítmica del CGR i Estètica Sant Cugat així com l'actuadió dels esportistes de la Fundació ACELL amb les competidores, esportistes que actuen dintre del programa d’esport d’integració de gimnastes amb discapacitat.

Les autoritats presents, Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Jesus Carballo, president de la Real Federación Española de Gimnasia, Gabriel Arranz en representació de l'Ajuntament de Barcelona i Santiago Siquier, Representant territorial de Barcelona del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, han realitzat el lliurament de premis i de medalles; prèviament la Federació Catalana de Gimnàstica ha fet un acte de reconeixement a la subcampiona olímpica de rítmica a Barcelona 92 Carolina Pascual així com a la 4ª classificada en aquells mítics Jocs: Carmen Acedo.

Puja