FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DELS DIES 25 I 26 DE MARÇ

Aquest cap de setmana tenim competicions d'un gran nombre de modalitats: Gimnàstica Artística Femenina i Masculina, Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Aeròbica!

El dissabte 25 a partir de les 09:00h al Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt (Girona), es celebrarà la 2ª Fase de Base i Via Olímpica de Gimnàstica Artística Femenina. A la competició participaran un total de 433 gimnastes de diferents clubs de tota Catalunya i estarà organitzada per la FCG amb la col·laboració del Salt GC.

També el dissabte és el torn de la Gimnàstica Rítmica al Pavelló Municipal de Lloret de Mar (Girona), on es trobaran un total 229 gimnastes a partir de les 10:00h per a participar a la 3ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells VIII-IX-X, la 1ª Fase de Copa Catalana Individual Nivell V i la 1ª Fase de Copa Base Conjunts Nivell VII. Tot l'acte estarà organitzat per la FCG i l'Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret Club Esportiu.

Pel que fa al diumenge dia 26, la Gimnàstica Aeròbica celebra a partir de les 09:00h el Campionat de Catalunya, la 2ª Fase de Copa Catalana i la 2ª Fase de CCEE al Pavelló Municipal els Joncs de Cunit (Tarragona). A la competició participaran un total de 158 gimnastes de clubs d'arreu de Catalunya. El Campionat estarà organitzat per la FCG amb la col·laboració del Club de Gimnàstica Calafell.

Per últim i també el diumenge, al Pavelló l'Ausoneta de Vic un total de 328 gimnastes de Gimnàstica Artística Masculina competiran a la 2ª Fase de Copa Catalana, una competició organitzada per la FCG amb la col·laboració del CG Osona.

Ens veiem doncs a Salt, Lloret, Cunit i Vic! No hi falteu! Podeu trobar més informació i els horaris detallats a la nostra web, dins l'apartat calendari.

Puja