FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DELS DIES 11 I 12 DE MARÇ

Aquest cap de setmana tenim competicions de tres modalitats diferents: Gimnàstica Artística Femenina, Rítmica i Trampolí!

El dissabte dia 11 a partir de les 09:00h es celebrarà al Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt (Girona), la 2ª Fase d'Edat Escolar - individual i equips - de Gimnàstica Artística Femenina on participaran un total de 984 gimnastes! La competició s'allargarà fins la tarda de diumenge dia 12 i estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col•laboració del Salt GC.

El diumenge 12 al Poliesportiu d'Andorra La Vella un total de 187 gimnastes de clubs d'arreu de Catalunya participaran a la 1ª Fase de Copa Catalana Individual Nivell IV i a la 2ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells VIII, IX i X de Gimnàstica Rítmica. La competició estarà organitzada la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col•laboració de la Federació Andorrana de Gimnàstica.

Per últim, també diumenge, un total de 90 gimnastes aproximadament participaran a la 2ª Fase de Copa Catalana - individual i equips - de Gimnàstica Trampolí a l'Esportiu Municipal La Verneda de Barcelona. Tota la competició estarà organitzada per la la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col•laboració de l'Associació Sant Martí Esport.

Us hi esperem a tots a Salt, Andorra La Vella i Barcelona! Més informació i horaris a la nostra web, dins l'apartat calendari.

Puja