L'equip de l'AGR CATALUNYA vuitè a la AEON CUP de Japó

Competint entre les millors gimnastes de rítmica, Natalia Garcia, Julia Uson i Adelina Fominykh s’han classificat en vuitena posició per equips a la prestigiosa AEON CUP 2012, una de les competicions internacionals “top” de gimnàstica rítmica, que ha tingut lloc a TòKio (Japó) cinc setmanes després dels JJOO London’2012, amb la participació de 19 equips (57 gimnastes), un per país llevat de l’amfitrió, Japó, que ha participat amb dos. Les gimnastes van anar acompanyades per la seva entrenadora i cap de l’equip tècnic d’aquesta Federació, Iratxe Aurrekoetxea, actuant com a jutgessa la nostra vicepresidenta, Mercè Cadens.

Els primers quatre equips classificats, amb gimnastes medallistes a Londres, van ser directament convidats per l’organització, i són per ordre de podi: Dinamo de Bielorrússia, Gazprom de Rússia, Neftchi d’Azerbaijan i Deriugina School d’Ucraïna; les nostres gimnastes van cometre alguna errada que les va privar de millor posició, Natalia fou la més regular quedant 16a per classificació individual. Aquesta participació internacional forma part del programa de preparació d’alt nivell i, com algunes de les participants en aquesta competició, de cara a la preparació per als jocs olímpics 2016.